Trian

 

                A-tek

Produktion

Søger du en IT partner med forstand på ERP og produktionsstyring, er du kommet til det rette sted.

A-tek's primære målgruppe er Danske fremstillingsvirksomheder i alle brancher med fra 5 til 250 ansatte.

Vi er ikke bare forhandler af produktionsløsninger – vi både udvikler og implementerer markedets nok mest brugbare og komplette produktionsstyringssystemer, Advanced Manufacturing til Odoo / OpenERP, Microsoft C5 og Nav. Derudover udvikler vi TT-Planner, et af verdens mest avancerede og samtidig brugervenlige grafiske planlægningssystemer, og ”Papirløs Produktion”, et web-baseret jobstyringssystem til produktionen. Vores systemer arbejder fuldt integreret, så du kan forvente en ægte Lean administration og produktion.

Den viden om produktionsvirksomheders dagligdag og behov, vi får gennem implementeringen hos vores kunder, omsætter vi i standardfunktionalitet i Advanced Manufacturing. Det er derfor, at du her finder markedets mest ”færdige” – og logiske – løsninger. Fuldt implementeret, er prisen for vores løsninger typisk under halvdelen til en tredjedel af prisen for Microsoft Dynamics Axapta (Ax) og Navision (Nav).   

Odoo

A-tek er en seriøs partner, når det gælder Odoo / OpenERP. Vi har desuden forestået oversættelsen af Odoo til dansk.

Vores meget store erfaring med alt indenfor ERP, herunder også handel, CRM og e-handel, kommer vores kunder til gavn.   

Det betyder ikke, at vi kun handler med større virksomheder – tværtimod. Når vi samarbejder med vores øvrige kunder, hvoraf de fleste har imellem 7 – 50 ansatte, betyder det bare, at disse kunder får glæde af den viden, vi har fra løsning af tekniske udfordringer hos vores større kunder.