Trian

Produktions Styring

Advanced Manufacturing

 I Advanced Manufacturing finder du den eneste rigtigt integrerede produktionsstyring, hvor der er fuld sammenhæng mellem salg, produktion,  planlægning, jobstyring, lager, indkøb og bogholderi.

Og den mest fleksible løsning, når det gælder styklistehåndtering, ressourcestyring og kalkulation.

Udgangspunktet er – og har hele tiden været – at selv små virksomheder nemt skal kunne indføre og betjene systemet. Logik og brugervenlighed er derfor i højsædet.

Kan ovenstående kombineres med den laveste pris på markedet for komplet produktionsstyring ?

Svaret er ”ja” af to årsager: Advanced Manufacturing er et standardsystemsom anvendes af mange virksomheder – med præcis samme funktionalitet. Og udviklet af Dansk Produktions IT, der er det eneste softwarehus i Danmark, der har produktionsvirksomheders behov og hverdag som sit primære fokusområde, og over 20 års erfaring med produktionsstyring.

Advanced Manufacturing fås baseret både på Dynamics C5 og Figurator EXT. Dertil kommer, at det er markant billigere at købe eller leje Advanced Manufacturing som standardsystem. 

Fordi Advanced Manufacturing indføres i mange virksomheder, har vi desuden kunnet ”standardisere” implementeringen. Du kan derfor indføre Advanced Manufacturing hurtigere og billigere.