Trian

Regnskabs Systemer

Advanced Manufacturing

I Advanced Manufacturing finder du den eneste rigtigt integrerede produktionsstyring, hvor der er fuld sammenhæng mellem salg, produktion,  planlægning, jobstyring, lager, indkøb og bogholderi.

Og den mest fleksible løsning, når det gælder styklistehåndtering, ressourcestyring og kalkulation.

Udgangspunktet er – og har hele tiden været – at selv små virksomheder nemt skal kunne indføre og betjene systemet. Logik og brugervenlighed er derfor i højsædet.

Kan ovenstående kombineres med den laveste pris på markedet for komplet produktionsstyring ?

Svaret er ”ja” af to årsager: Advanced Manufacturing er et standardsystemsom anvendes af mange virksomheder – med præcis samme funktionalitet. Og udviklet af Dansk Produktions IT, der er det eneste softwarehus i Danmark, der har produktionsvirksomheders behov og hverdag som sit primære fokusområde, og over 20 års erfaring med produktionsstyring.

Årsag nr. 2 er, at Advanced Manufacturing fås baseret både på det gratis ERP system ”Odoo”, og på dyrere løsninger som C5 og Nav. Dertil kommer, at det er markant billigere at købe eller leje Advanced Manufacturing som standardsystem, end det er at købe/leje C5 eller Nav hos andre forhandlere, der kun kan tilbyde ”rigtig” produktionsstyring ved at tilrette C5 eller Nav. Bare 10 dages tilretninger koster typisk mere end Advanced Manufacturing, der vel at mærke har taget erfarne udviklere flere år at udvikle.

Fordi Advanced Manufacturing indføres i mange virksomheder, har vi desuden kunnet ”standardisere” implementeringen. Du kan derfor indføre Advanced Manufacturing hurtigere og billigere.